LOCK ALARM Lock Alarm Mini

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 209 Kč
877 Kč
725 Kč bez DPH
-27%
Kód: ID209689 Prod. číslo: 2770CSA EAN: 8595092116583 Výrobce: LOCKALARM
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
LOCK ALARM Lock Alarm Mini
LOCK ALARM produktová řada poskytuje efektivní a cenově dostupné zabezpečení pro širokou škálu běžných aplikací doma, venku nebo na cestách. Při pokusu o přestřižení lanka zámku začnou zámky LOCK ALARM vydávat pronikavý zvuk a přitáhnou tak pozornost okolí. Míru jejich obrovského úspěchu dokazuje také podpora a doporučení některými policejními složkami po celém světě, jako účinného prostředku proti náhodné krádeži (což představuje více než 98% všech krádeží ve většině zemí). Produkty Lock Alarm získaly mnoho kladných recenzí a ocenění médií i spotřebiteli. Lock Alarm Mini Při cestování se často vystavujete riziku náhodné krádeže vašich osobních věcí. Lock Alarm Mini je ideální společník na cesty, který vám pomáhá chránit vaše věci. Lock Alarm Mini váží pouhých 100 g a je dost malý na to, aby se vešel do dlaně vaší ruky nebo do kapsy takže je ideální pro cestování. Je vybaven vysunovacím ocelovým lankem vysoké pevnosti. Maximální délka je až 60cm. Jednoduše vytáhnete ocelové lanko podle potřeby, zajistíte kabel kolem věci, případně věcí, které chcete chránit, a pak ho připevníte k nějakému nepohyblivému objektu, jako je například sloup nebo zábradlí. Pokud je proveden pokus přeříznout ocelové lanko, spustí se hlasitý alarm! Kromě toho má Lock Alarm Mini také pohybový senzor. Pokud je tato možnost nastavena, alarm se rozezní, je-li se zámkem manipulováno. Časová prodleva umožňuje majiteli zámek bezpečně uzamknout / odemknout před aktivací alarmu. Bez použití klíčů - Lock Alarm mini má vestavěný kombinační zámek na 3. Kombinaci lze snadno naprogramovat dle svého výběru. Balení také obsahuje počítačový slot pro možnost připojení Lock Alarm Mini k laptopu, notebooku nebo netbooku. o Malý a přenosný - 8,5 x 6 x 2,5 cm o Kabel: až 60 cm o průměr kabelu: 2 mm (potažený plastem, aby se zabránilo poškrábání majetku) o Blikající varovná LED o Programovatelný 3 číselný zámek o Alarm: 100 dB o Alarm zazní při přeřezání zámku o Pohybový senzor lze také nastavit tak, že alarm zazní i při manipulaci se zámkem o Vhodné pro vnitřní, případně příležitostné venkovní použití o Zabezpečuje přenosný počítače pomocí počítačového slotu o Indikátor vybité baterie o Vyžaduje 4 x LR44 ( 1,5 V ) baterie o Hmotnost : 100 g ( 3,5 oz )
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

V posledních letech se bezpečnost stala velmi významnou záležitostí. Krádeží je obecně na celém světě na vzestupu a poptávka po účinném dostupném zabezpečení je extrémně silná. Produkty Lock Alarm byly navrženy s ohledem na tuto skutečnost a poskytují inteligentní bezpečnostní řešení pro širokou škálu běžných aplikací.

>> Více informací o výrobci